Tel.:
China Verwarmer van de Tutco de Elektrische Buis fabrikant
Changshu Flex-Tek Thermal Fluid Systems Manufacturer Co., Ltd.

Co. van de de Systemenfabrikant van Changshu flex-Tek Thermisch Vloeibaar, Ltd.

Thuis ProductenVoedselverwarmingstoestel het Verwarmen Element

Hoog Efficiënt Voedselverwarmingstoestel het Verwarmen de Plaatmateriaal van het Elementen220v Aluminium

Hoog Efficiënt Voedselverwarmingstoestel het Verwarmen de Plaatmateriaal van het Elementen220v Aluminium

  • High Efficient Food Warmer Heating Element 220V Aluminum Plate Material
  • High Efficient Food Warmer Heating Element 220V Aluminum Plate Material
  • High Efficient Food Warmer Heating Element 220V Aluminum Plate Material
  • High Efficient Food Warmer Heating Element 220V Aluminum Plate Material
  • High Efficient Food Warmer Heating Element 220V Aluminum Plate Material
 • High Efficient Food Warmer Heating Element 220V Aluminum Plate Material

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: Tutco
  Certificering: UL
  Modelnummer: 120V-480V

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1
  Prijs: negotiation
  Verpakking Details: het uitvoeren verpakking
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Product: Silicone, Tubulair, folieverwarmer Materiaal: Aluminiumplaat
  spanning: 220V Het leven: ≥4years
  Garantie: 18 maanden certificaat: UL

  UL van het het Voedselverwarmingstoestel van de voedselvoorbereiding van de het Kabinetsverwarmer de Verwarmerelement

   

  Tutcoontwerpen & vervaardigingsoorten verwarmers voor voedsel verwarmend kabinet, alle die producten met UL worden gedragen.

   

  De Voordelen van het holdingskabinet

  Er zijn twee primaire het kabinetsvoordelen van de voedselholding. Zij zijn ‚voedselveiligheid‘ en ‚verrichtingsefficiency‘.

   

  Voedselveiligheid

   

  Het voedsel bij een onveilige temperatuur wordt gehouden zal te lang de groei van ziekteverwekkers die bevorderen. De bacteriën en de virussen kunnen in voedsel binnen 2 uren groeien en nog sneller in heet weer. CDC identificeert ‚Ontoereikende Holdingstemperaturen‘ als één van de 5 risicofactoren verantwoordelijk voor foodborne ziekte. Van de drie basisprincipes van voedselveiligheid wordt toegewijd aan Tijd & Temperatuurcontrole. Andere twee zijn Hygiëne en Kruisbesmetting. Ongeveer 3.000 mensen een jaar sterven in de V.S. van foodborne ziekte. De nationale Restaurantvereniging heeft gezegd de gemiddelde kosten aan een restaurant voor een foodborne ziekteincident worden geraamd op $75.000.

   

  TemperatuurGevarenzone 

  De waaier van onveilige temperaturen is genoemd geworden TemperatuurGevarenzone en het gaat van 41ºF tot 135ºF met de snelste ziekteverwekkergroei die tussen 70ºF en 125ºF voorkomen. In de loop van uren kan één bacterie aan duizenden groeien. De FDA-Voedselcode adviseert neen meer dan cumulatieve 4 uren in de gevarenzone. De uitzonderingen omvatten dingen zoals droge crackers waar de ziekteverwekkers kunnen leven maar niet waarschijnlijk niet zullen reproduceren.

  De verwarmende kabinetten houden voedsel bij ~140-141ºF tenzij een speciaal proces zoals het ondoordringbaar maken van deeg voor brood en gebakjes wordt vereist. Met de hulp van een verwarmend kabinet, zijn de tijd en de temperatuur hoogst controleerbaar. Een bron en de controlemechanisme van de kwaliteitshitte is zeer belangrijk aan betrouwbare veilige resultaten.

   

  Efficiënte Productie

   

  Een chef-kok die voedsel kan vooraf voorbereiden kan meer heerlijk voedsel tijdens grote maaltijdstormlopen dienen. Als u een grote stormloop tussen 11am en 2pm verwacht, zijn er enorme besparingen in kwestie als u een bos van eerlijke prep kunt doen en het voedsel houden zonder kwaliteit te verliezen. U be*sparen op voedselafval, u be*sparen op productieefficiency en u maakt geld die een groter aantal hongerige mensen dienen. Verstrekken de temperatuur gecontroleerde kabinetten productieflexibiliteit. De lijnkoks voor een 300 gast gerichte gebeurtenis zullen het aan pomp moeilijk dat veel voedsel worden het in één keer en efficiënt op lijsten te weten komen. De holdingskabinetten geven het productieteam een vroeg begin. Wanneer dat aanvankelijke voedsel de omhoog vrije kabinetten de ovens en de fornuizen toestaand voor extra voedselproductie wordt voorbereid. De mobiele kabinetten zijn groot voor het rijden van eerder voorbereid voedsel aan het geschiktere plaats ruimte bevrijden omhoog en het maken van de definitieve voedsellevering sneller. Elk van dit wordt gedaan met snelheid van de dienst, behandelingsgemak, dienende temperatuur en veiligheid helpen.

   

  Hoog Efficiënt Voedselverwarmingstoestel het Verwarmen de Plaatmateriaal van het Elementen220v Aluminium

  Standaardkabinetten, Variaties en Combos

  Uw standaardhoogtepunt - het groottekabinet is 1200 tot 1500 watts. Het geleverde type van hitte is of convected lucht of stralend. Het het verwarmen element is bij de bovenkant of de bodem en kan een ventilator of dwarsstroomventilator omvatten om de lucht rond te bewegen. De leidingskanalen kunnen worden gebruikt om hete lucht te leveren meer bepaald bereikend grotere temperatuuruniformiteit. De vochtigheid van verwarmd water zal ook hitte in het kabinetsmilieu introduceren.

  Er zijn verschillende types van Holdingskabinetten elk met het eigen reeks eigenschappen en voordelen is. Veel van hen zijn 2 in-1 die toestellencombos op uw typisch holdingskabinet en één of andere andere eigenschap wordt gebaseerd die een eenhedennut uitbreidt.

   

  Kok en Greep

  Hoog Efficiënt Voedselverwarmingstoestel het Verwarmen de Plaatmateriaal van het Elementen220v AluminiumEen kok en een Greepkabinet staan u aan prep toe de dag vóór en laten het voedsel 's nachts koken en houden. In de meeste eenheden kunt u in een sonde plakken om een nauwkeurige interne temperatuur te meten die automatisch de eenheid over van een het koken temperatuur aan een greeptemperatuur schakelt. Dit is een zeer belangrijk stuk van materiaal voor vele keukens. Sommige verrichtingen dienen net uit het toestel en zetten het uit slechts om het schoon te maken.

   

  Verwarmd Banket

  De verwarmde Banketkabinetten hebben op zwaar werk berekende bouw met inbegrip van stevige gietmachines en grote handvatten die de eenheden maneuverable maken. De capaciteit wordt vaak gemeten in aantal van behandelde platen het kan houden. 96, 128, 144, 180, 192 en 200 zijn gemeenschappelijke plaatcapaciteiten. De banketkabinetten gebruiken straalkachels hoewel sommige modellen een ingeblikte brandstof het verwarmen optie zullen hebben zodat kunt u vanaf stroom afsluiten en van plaats veranderen. Aangeboden de eigenschappen omvatten witte raad en klemborden voor instructies en etikettering.

   

  Institutionele Holding

  De institutionele modellen zijn robuust en vaak klantgericht. Dit is op zwaar werk berekend die materiaal voor grote verrichtingen zoals schoolcafetaria's, overeenkomstcentra, grote banketzalen, de richtende diensten en de ziekenhuizen wordt ontworpen.

   

  Correctionele Holding

  Speciaal ontworpen om duurzaam te zijn en niet apart gemakkelijk te komen. Om het even wat die normaal op zijn plaats zou geschroeft worden is of gelast of heeft één of andere soort van niet-traditionele tamper-proof veiligheidshardware die moeilijk om zonder gespecialiseerde hulpmiddelen is te verwijderen. De elektrocomponenten en de controles hebben extra bekledingen om hen moeilijker te maken toegang te hebben tot. Één of meerdere deursluitmechanismen zijn gemeenschappelijk. Sommige eenheden worden ontworpen om correctionele dienbladen te houden. De extra op zwaar werk berekende vervoershardware kan aan veilige deuren op eenheden worden toegevoegd die uit routine voedsel van een verre plaats vervoeren.

   

  Pizzaholding

  De pizza's worden gehouden bij lage vochtigheid tussen 160-180ºF. Als zij in een pizzadoos toen zijn worden zij gehouden bij nul vochtigheid bij ~180ºF. De pas door kabinetten is populaire opties die met productiestroom van productielijn aan controleteller helpen. De hogere capaciteitsmodellen voor keukens worden gebouwd om dozen, zakken en/of pannen aan te passen afhangend van het model. De kleinere versies kunnen in de keuken evenals counter-top modellen worden gevonden. Groot en de kleine pizzakabinetten zijn vaak verfraaid met promotie vinyl marketing omslagen.

  Holding en Vertoning

  De kabinetten voor greep en vertoning worden bedoeld worden bedoeld als Vitrines en kunnen in sommige gevallen als het Verhandelen van Kabinetten worden bedoeld dat. Zij zullen vensters aan 3 of meer kanten voor het bekijken hebben. Sommige eenheden gebruiken een roterende carrousel van pizzadienbladen, die helpt om zelfs temperaturen door het product te handhaven.

   

  Modulaire Holding

  Dit zijn kleinere stapelbare holdingseenheden met één of meerdere bakken van de voedselholding of pannen. Zij zitten algemeen op een teller of plankenholdingsgekookt voedsel voorafgaand aan definitieve assemblage. U kunt een voedselassembleur bij uw lokale coffeeshopketen getuigd hebben die worst en eipasteitjes van één van deze eenheden voorafgaand aan het maken van uw ontbijtsandwich trekken. De voedselbakken kunnen één enkele ingang hebben of kunnen een pas-thru ontwerp hebben. De warme lucht kan van de kant als een dwarsstroomventilator, door hitte van een folie of een flexibele oppervlakteverwarmer uit te stralen of door een volledig douanebenadering blazen.

   

  Inlooptrajectrekken

  De rekken van de inlooptrajectoven worden ontworpen om in speciaal ontworpen ovens en holdingskabinetten te passen. Rol het voedsel in de oven en toen wanneer het gedaan broodje het voedsel uit de oven en in een holdingskabinet is. De speciale gietmachines die de hitte kunnen behandelen worden gebruikt. De inlooptrajectrekken aan de platen van het greepdiner met deksels worden gemaakt kunnen omhoog met voedsel worden geladen en in het holdingskabinet worden gereden tot het dienen van tijd die.

   

  Hete Voedselvervoer

  De eenheden specifiek voor vervoer worden gebouwd worden gebruikt voor mobiele catering en voor het leveren aan een instelling die een verre keukenfaciliteit die gebruikt. Denk duurzaamheid, grote bevers, deuren die, in een nis gezette handvatten, bumpers sluiten en dienbladmontage beveiligen. Sommige eenheden hebben een batterij om een ventilator te houden doorgevend warme lucht terwijl in doorgang.

  Ondoordringbaar maken

  Een ondoordringbaar makenkabinet (ook genoemd een Ondoordringbaar makendoos) wordt specifiek in het leven geroepen voor brood en gebakjes. Zij verwarmen en houden bij lagere temperaturen van ongeveer 75-120ºF. De vochtigheidscontrole zal ergens tussen 70-90% zijn.

  Het deeg neemt meer gelijk in dit warme vochtige milieu toe vóór baksel. De vochtigheid kan komen uit een manueel opgenomen waterpan of door de eenheid met een waterbron te verbinden die misting/bespuitende vochtigheid op een hete oppervlakte zoals een metaalplaat toestaat. Sommige eigenaars voegen een waterfilter toe.

  Proofers is thermaal geïsoleerd en heeft typisch opgeblazen lucht helpen milieuuniformiteit vestigen. Kan de automatisch omkerende luchtstroomrichting van tijd tot tijd grotere gelijkheid door het proces verstrekken.

   

  Holding Proofer Combo

  Deze combokabinetten geven u meer veelzijdigheid met hetzelfde stuk van materiaal en slaat ruimte in de keuken op. Het verwarmingssysteem en de componenten in deze eenheden worden ontworpen om een grotere waaier van temperatuurcontrole tevreden te stellen. Het deeg gaat binnen voor het ondoordringbaar maken. Dan komt het uit en gaat in de oven. Dan terug in dezelfde eenheid voor holding.

   

  Vertrager Proofer Combo

  Dit is een andere tijd en arbeidseenheid van de besparingscombinatie maar combineren wij in dit geval koude opslag met verwarmde opslag in een vochtigheid gecontroleerd milieu. Het vergiste voedsel kan ‚worden opgehouden‘, wat betekent de gistactiviteit wordt vertraagd. Dit laat het deeg toe om voor een periode worden opgeslagen. De vertrager biedt ook precisiecontrole van het het zuren procédé aan.

  Een vertragers proofer toestel kan opstelling zijn de loop van verscheidene dagen 's nachts of in in werking te stellen. Het vertragersaspect van het kabinet laat het deeg toe om maar rust bij een lichtjes hogere temperatuur worden gekoeld dan een typische ijskast. Voor sommige types van deeg is deze lichtjes hogere temperatuur verkieslijk. De zuurdesemrecepten profiteren vaak van een ophoudend proces.

  De luchtstroom zal zijn zal minimaal tijdens het aanvankelijke koude opslagstadium maar tijdens ondoordringbaar maken verbeteren. De exploitant plaatst een tijdopnemer om de eenheid te vertellen wanneer het ondoordringbaar maken zou moeten beginnen. Het product zijn zal bakklaar op exploitant het plaatsen wordt. gebaseerd die De vertragers kunnen ook worden gebruikt om bevroren deeg te ontdooien.

   

  Oven Proofer Combo

  Het ondoordringbaar maken gebeurt bij een lagere temperatuur (~120ºF) terwijl het baksel een hoger zal zijn (350ºF - 450ºF). De bakseltemperaturen worden bepaald door twee belangrijke gebeurtenissen die tijdens het bakproces, de uitbreiding van gascellen en de coagulatie van gluten en gelatinering van zetmeel gebeuren. De temperatuur zal afhangen van de gebruikte ingrediënten en de ‚rijkdom‘ van het deeg. Het magere deeg bakt bij hogere temperaturen.

   

  De Oven Combo van vertragersproofer

  Uiteindelijk alle-in-. De temperaturenwaaier zal iets dicht bij 50-600ºF zijn.

   

  Andere Kabinetten

  De voedselholding kan in andere vormen met inbegrip van spaanderverwarmingstoestellen bestaan, verwarmingstoestellen en verhandelende kabinetten trekken. De dienende putten kunnen verwarmende kabinetten hebben geplooid underneith hen. Van de maaltijdlevering of bediening op de kamer de karren kunnen bevatten of eigenlijk een mobiel verwarmend kabinet zijn.

  De verwarmende kabinetten worden het meest meestal gebruikt in de voedseldienst maar zij vinden ook hun plaats in andere industrieën. In een gezondheidszorg die verwarmen wij vloeistoffen en oplossingen of hoofdzakelijk dekens en handdoeken plaatsen. Deze eenheden worden typisch verkocht door bedrijven die uitsluitend aan de gezondheidszorgindustrie verkopen. De verwarmende kabinetten worden gebruikt in de ziekenhuizen, familiepraktijk, fysieke therapie, massage, salons en kuuroorden.

  Hoog Efficiënt Voedselverwarmingstoestel het Verwarmen de Plaatmateriaal van het Elementen220v Aluminium

  Contactgegevens
  Changshu Flex-Tek Thermal Fluid Systems Manufacturer Co., Ltd.

  Contactpersoon: GXU

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Changshu Flex-Tek Thermal Fluid Systems Manufacturer Co., Ltd.
  Nr 7 de Fabrieksbouw, het Industriële Vierkant van Maqiao, CEDZ, Jiangsu China
  Tel.:86-512-52267502
  Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Tutco Electric Duct Heater Leverancier. Copyright © 2017 - 2019 tutcoheaters.com. All Rights Reserved.